Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja kan?

Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini.

Sebagai contoh , pelajar Tuan Rahman Basri (Pakar Bisnes Affiliate) iaitu Puan Salena telah berjaya menghasilkan jualan melebihi RM10k.

Puan Salena hanya surirumah yang melakukan bisnes affiliate.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Ketahui cara nak jana pendapatan dengan bisnes affiliate.

Laman ini mengandungi pautan afiliate. Ini bermakna saya mungkin menerima komisen kecil sekiranya anda membuat keputusan untuk membeli melalui link tersebut dan tiada kos tambahan kepada anda.

Ok Bagaimana Puan Salena lakukan bisnes affiliate ni?

Artikel ini di kongsikan oleh Tuan Rahman Basri.

Apa yang Puan Salena lakukan sebenarnya mudah sahaja:

  • Gunakan FB profile untuk update posting yang related dengan produk affiliate tersebut. Sentiasa konsisten.
  • Elakkan terlalu promosi secara hard-sell. Tapi gunakan strategi soft-selling. Share story yang related dengan produk affiliate.
  • Jika jumlah friends anda kurang daripada 1,000 orang, saya sarankan agar anda tambah dulu friends anda secara konsisten setiap hari. Add friends di kalangan mereka yang ada interest yang sama dengan produk affiliate tersebut.
  • Invite friends anda untuk masuk ke dalam group whatsapp/telegram untuk anda explain lebih lanjut tentang produk affiliate.
  • Set tarikh & masa untuk anda LIVE di group whatsapp/telegram tersebut. Anda akan layan setiap soalan pada waktu berkenaan.
  • Anda boleh update secara berkala testimoni pembeli yang dah beli produk affiliate anda.
  • Sentiasa fokus untuk ulang langkah di atas secara berkala. Jangan stop kerana anda perlu sentiasa muncul di paparan newsfeed friends anda agar mereka sentiasa ingat anda.

Akhirnya beliau berjaya capai target jualan 5 angka pertama melalui affiliate!

Selepas konsisten beliau praktikkan strategi yang diajar, Puan Salena telah jana lebih RM7k jualan untuk satu produk affiliate yang beliau promosikan.

Dan yang terkini, beliau berjaya hasilkan jualan mencecah RM10,929.00 melalui promosi 1 produk affiliate sahaja!

Semua  jualan yang Puan Salena berjaya hasilkan ini adalah kerana beliau mengikut segala ilmu & panduan yang diajar kepadanya iaitu Affiliate Method.

Jika anda berminat untuk mendapatkan “Video Affiliate Method” dan mula jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda boleh dapatkannya dengan KLIK DI SINI untuk info lanjut.

Kalau anda dah baca blog blog saya, pastinya anda akan perasan yang saya juga melakukan bisnes affiliate! 

Cumanya saya menggunakan platform website untuk berbisnes dan bisnes ini telah saya automatik kan.

Banyak je cara nak buat bisnes affiliate ni. Tapi kalau anda nak follow cara saya bisnes di website, anda boleh email kepada saya mail@sheraanuar.com dan tajuk email tu ” Nak buat bisnes affilate di website”.

Shera Anuar