Saya gembira kerana anda sedang dalam proses membina bisnes online pertama anda!

Anda telah datang ke tempat yang betul! Dengar, saya pernah berada di tempat anda, dengan semangat yang berkobar untuk melakukan bisnes online. Dahulu saya hanya nampak yang bisnes online ni hanya berniaga di media sosial seperti Facebook dan Instagram. Dan saya pula fikirkan yang bisnes online ni kerja hanyalah melayan Whatsapp pelanggan. Iya betul lah tu tetapi kurang tepat.

Bisnes online ni besar dan luar cabangnya sehinggakan anda boleh automatikkan sahaja bisnes anda tanpa perlu membalas Whatsapp pelanggan pun!

Iya jangan tak ambil tahu peluang baik ini. Kita melakukan bisnes kerana mahu bebas masa dan dapat luang banyak masa dengan keluarga. Bukannya menjadi makin sibuk dan sibuk hingga terabai tanggungjawab hakiki!

kepala anda mungkin berputar dengan idea dan anda PERLU lakukannya! 

Tetapi tunggu dulu. Sebelum anda mula membina sebuah website dan menulis blog pertama anda, saya ingin memberitahu bahawa idea anda sememangnya BETUL!

Anda pastinya sudah yakin dengan niche pilihan anda serta telah bersedia dengan konten yang padu yang mampu menarik ramai subscriber.

Anda juga pastinya sudah bersedia dengan konsep bakal website anda, jenama, logo, jenis font dan color code anda untuk membina website idaman anda. Iya! Terujanya!

Ya itu semua pastinya sudah di fikirkan oleh anda. Ya? Belum?

Kalau ya, BAGUS. Mari kita MULA. Terus ke bahagian bawah sekali.

(Jika anda belum ada persiapan atau anda tidak faham apa yang saya katakan ini, sila ambil masa dahulu untuk baca DI SINI.)

  • Belajar buat basic website dengan sis Shera Anuar. Sis shera sangat membantu dan mengajar sehingga Kita faham mengenai topik tersebut. Ada juga terselit tips2 Yang sangat membantu 🙂 . Thanks sis may allah blessed u on everything 💕

    Eriza
  • Alhamdulillah, saya zero dalam penggunaan website tapi sejak kenal puan shera,beliau bantu ajar dari yang basic,mudah paham apa yang diajar.tq Shera

    Nadea Anne
  • Belajar basic bina website dengan Sis Shera memang BEST GILER. Banyak tips, info2 & input yang di beri semasa dalam kelas. Tak kedekut ilmu. Memang berbaloi la join kelas Sis Shera. Thank you Sis Shera 💗

    Erin
  • Seorang guru yg mengajar secara details dan mudah faham. Bukan sekadar bina website je, banyak tips editing lain pun diselitkan dalam kelas. Berbaloi dengan pelaburan kita. Thanks shera, thanks a lots! 😘

    Qina
  • “Saya pernah mengikuti kursus bina website basic oleh Shera. Dan kini saya sudah boleh bina sendiri website saya. Adanya website sangat membantu saya dan bisnes saya”

    Maria
  • Belajar buat web dengan shera. Memang shera akan makesure student dia faham & dapat apa yang diajar. Student yang lambat pickup pon dia akan terangkan sampai dia paham. 👍👍

    Atiqah
  • Servis buat web dari Shera memang terbaik dan puas hati. Alhamdulillah.

    Aziela

BLUCHIC FEMININE WORDPRESS THEME

SERVIS BINA WEBSITE BASIC

Di sini kami hanya menawarkan website basic jenis BLOG.
Sesuai buat anda yang baru dan sedang belajar untuk menjadi blogger.
Fokus kami di sini adalah membimbing mereka yang masih baru dalam dunia blogger.
Bermaksud, bilamana anda melanggan servis bina website dari kami, anda juga akan mendapat bimbingan dari kami untuk menjayakan misi anda menjadi blogger dan mampu menjana pendapatan In sha Allah.

ANDA BAKAL MENDAPAT

Tempoh siap :2 minggu
Pakej bina website basic ini bernilai :RM1,150
Tetapi untuk bulan ini kami ada PROMOSI

PROSES DESIGN WEBSITE

Kerja kerja mereka dan membina website bermula dengan sesi interview terlebih dahulu (rujuk kepada borang pesanan) untuk memastikan samada kami sesuai dan mampu menjadikan website impian anda menjadi kenyataan. Ini boleh dilakukan melalui panggilan audio atau video dan terpulang kepada anda.

Langkah 1-Soal selidik (rujuk kepada borang pesanan)
Langkah 2-Perbincangan tentang layout website anda
Langkah 3-Menerima konten daripada anda (tempoh siap berdasarkan tarikh kami menerima konten dari anda)

Kerja kerja bermula: (dari tarikh kami menerima konten lengkap dari anda)
Hari 1 – Homepage Layout and Design
Hari 7 – Semakkan “internal” sistem, responsive dan sebagainya.
Hari 10 – Semakkan keseluruhan website dari pihak anda dan penambah baik (jika ada)
Hari ke 14 – Launch and Handover

Isikan borang dengan menjawab beberapa soalan agar kami boleh mendapat idea untuk di cadangkan kepada anda dalam sesi interview nanti.